Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

He avasivat gallupit kansanäänestyksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa

He avasivat gallupit kansanäänestyksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa

tänään avannut 07:00 paikallista aikaa (09:00 GMT) äänestämässä Britanniassa kansanäänestyksen, joka ratkaisee, onko Yhdistyneessä kuningaskunnassa pysyvät tai lähtevät yhteisöstä.

Kaikkiaan 46,5 miljoonaa äänestäjää pyydetään päättämään Euroopan tai ei-maansa tulevaisuudesta.

Äänestyspaikat ovat avoinna klo 22.00 asti paikallista aikaa (24:00 GMT) ja ensimmäisiä tuloksia odotetaan aamuyöllä perjantaina.

Vuoden loppuun prosessin, kukin 382 laskenta keskukset tuo määrä äänestyslippujen ja ilmoittaa äänestäjän osallistumisaste (lopullinen osallistumisaste on tarkoitus julkistaa 05:00 paikallista aikaa, 07:00 GMT).

Sitten jokainen keskus laskee äänestyslippujen ja ilmoittaa lukumäärän kannattajat oleskelun ja ne, jotka kannattavat peruuttamisesta.

Useimmat alueet ovat odotetaan ilmoittavan niiden tuloksia aamuyöllä perjantaina.

Äskettäinen ilmoitus Paikallisten tulosten odotetaan noin 07:00 paikallista aikaa, 09:00 GMT. Seuraa koontitietoja 12 alueita ja sitten lopullinen kansallinen tuloksia.

Kuitenkin aika on virallinen ilmoitus tulokset riippuvat ero "jäljellä" ja "Jätä".

Määrä osallistuminen kansanäänestykseen, joka on ilmoitettu aiemmin, voi tarjota arvokasta osoitus sen vaikutuksen. Jos se on korkea voi suosia camp "jäljellä".

Puute OVENSUUKYSELY, British instituutti YouGov kyselyn julkaisee tutkimuksen tuloksista kansanäänestyksen pian äänestyksen jälkeen suljettuna, torstai-iltana, siinä toivossa toistuvia onnistumisen ennustaminen tulosten kansanäänestyksen Skotlannissa vuonna 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου