Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel İngiltere ile ayık müzakere çağrısında

Merkel İngiltere ile ayık müzakere çağrısında

Almanya Başbakanı Angela Merkel "yakın ortağı" ile görüşmelerin iyi bir atmosferde gerçekleştirilen gerektiğini vurgulayarak, Avrupa Birliği'nden de çekilmesi için İngiltere ile ayık müzakereleri yapılacaktır bugün söyledi.

Merkel AB tarafından İngiltere'nin çıkış sürecinin başlaması için hiçbir büyük acele olacağını söyledi.

Merkel İngiliz oyu aşağıdaki AB'ye terk prosedürünü başlatmak için baskı uygulamakla, İngiltere'den hızlı bir boşanma soran altı AB kurucu üyesi ülkelerin dışişleri bakanları tarafından gösterilen kararlılık rağmen, yumuşak bir yaklaşım seçti Avrupa ailesine, İkinci Dünya Savaşı'ndan Avrupa projesine büyük darbe yöneten bir sonuç bırakın.

"Müzakereler profesyonellik gösteren iyi bir atmosfer içinde yapılmalıdır," Merkel Potsdam, Berlin batı dışında Chermansvernter muhafazakar parti toplantısı sonrasında düzenlediği basın toplantısında anlattı.

"İngiltere ekonomik ilişkileri ilişkilendirmek kiminle yakın ortağı olmaya devam edecektir," Şansölye İngiltere, AB Antlaşması'nın 50. güvenmek Birliği tarafından ödeme işlemini başlatmak için hiç acele olduğunu da sözlerine ekledi. "Dürüst olmak gerekirse, bunun doğru olduğunu, bir sonsuzluk almamalıdır, ama ben ısrarla şimdi kısa bir zaman aralığı sormaz."

"İngiltere Orada (Londra ve AB arasında) bir anlaşma olarak bunu yapmaz gibi, İngiltere AB'ye tam üye olmaya devam" Merkel seçmeni "AB üyesi üyesi olmak istemiyoruz söyledi hatırlatarak sözü ortak pazar ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου