Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel krever nøktern forhandlinger med Storbritannia

Merkel krever nøktern forhandlinger med Storbritannia

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sa i dag at det vil bli utført edru forhandlinger med Storbritannia for sin tilbaketrekning fra EU, understreker at samtaler med "close partner" skal gjennomføres i en god atmosfære.

Merkel sa at det ville være noen stor tilstrømning til starten av Storbritannias produksjon prosess av EU.

Merkel valgte myk tilnærming, til tross for fastsettelse vist av utenriksministrene i seks EU-grunnleggeren medlemsland ber om en rask skilsmisse fra Storbritannia, øve press for å innlede framgangsmåten for å forlate EU, etter avstemning blant britene for å forlate den europeiske familien, et utfall som forvalter den største slag mot det europeiske prosjektet fra andre verdenskrig.

"Forhandlingene bør gjennomføres i en god atmosfære, som viser profesjonalitet," Merkel sa på en pressekonferanse etter et møte i den konservative partiet i Chermansvernter utenfor Potsdam, vest for Berlin.

"Britain vil fortsatt være en nær samarbeidspartner med hvem vi omgås økonomiske relasjoner," sa kansleren, og legger til at det er ingen rush for Storbritannia å stole på artikkel 50 i EU-traktaten, for å starte betalingsprosessen av Unionen. "Ærlig talt, skal du ikke ta en evighet, det er sant, men jeg vil ikke spørre vedvarende nå en kort tidsramme."

"Som Britain ikke gjør det som en avtale (mellom London og EU) der, Storbritannia fortsatt et fullverdig medlem av EU," Merkel sa minner om at velgerne sier de "ikke ønsker å være medlem av EU-medlem det felles marked ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου