Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel nõuab kaine läbirääkimised Suurbritannia

Merkel nõuab kaine läbirääkimised Suurbritannia

Saksa kantsler Angela Merkel ütles täna, et see viiakse läbi kaine läbirääkimised Suurbritannia oma taganemise Euroopa Liidu, rõhutades, et kõnelused "lähedane partner" tuleb läbi viia hea atmosfäär.

Merkel ütles, et see ei ole väga kiirustada algust Briti väljund protsessi Euroopa Liidus.

Merkel valis pehme lähenemine, vaatamata meelekindlust välisministrid kuuest EL asutajariikideks paludes kiiret lahutust Suurbritanniast, avaldades survet algatada lahkumiseks EL pärast hääletust Briti kuni jätta Euroopa pere tulemuseni, mis haldab suurim löök Euroopa projekti Teist maailmasõda.

"Läbirääkimised tuleks läbi viia hea õhkkond, mis näitab professionaalsust," Merkel ütles pressikonverentsil pärast kohtumist konservatiivse partei Chermansvernter väljaspool Potsdam, lääne Berliini.

"Suurbritannia jääb lähedane partner, kellega me seostame majandussuhteid," ütles kantsler, lisades, et ei ole kiirustada Suurbritannia tugineda artiklile 50 Euroopa Liidu lepingu, et algatada ostu protsess, mille liit. "Ausalt, ei tohi te igavik, see on tõsi, kuid ma ei küsi püsivalt nüüd lühikese aja jooksul."

"Kuna Suurbritannia ei tee seda kokkulepet (vahel Londonis ja EL) on Suurbritannia jääb kogu Euroopa Liidu liige," Merkel ütles tuletades meelde, et valijad ütlesid, et nad "ei taha olla Euroopa Liidu liige liige ühisturu ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου