Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel opfordrer til sober forhandlinger med Storbritannien

Merkel opfordrer til sober forhandlinger med Storbritannien

Den tyske kansler Angela Merkel sagde i dag, at det vil blive gennemført sober forhandlinger med Storbritannien for sin tilbagetrækning fra EU, understregede, at samtaler med "nær partner" skal udføres i en god atmosfære.

Merkel sagde, det ville være nogen stor rush til starten af ​​Storbritanniens output proces af EU.

Merkel valgte den bløde tilgang, trods bestemmelsen fremgår af udenrigsministrene fra seks EU stiftende medlemslande beder om en hurtig skilsmisse fra Storbritannien, udøver pres for at indlede proceduren for at forlade EU, efter afstemningen af ​​den britiske til forlade den europæiske familie, et resultat, der administrerer den største slag mod det europæiske projekt fra Anden Verdenskrig.

"Bør gennemføres Forhandlingerne i en god atmosfære, som viser professionalisme," sagde Merkel på et pressemøde efter et møde i den konservative parti i Chermansvernter udenfor Potsdam, vest for Berlin.

"Storbritannien vil fortsat være en tæt partner, med hvem vi forbinder økonomiske relationer," sagde kansler og tilføjer, at der er ingen rush for Storbritannien at påberåbe sig artikel 50 i EU-traktaten, at indlede købsprocessen af ​​Unionen. "Helt ærligt, bør du ikke tage en evighed, det er rigtigt, men jeg vil ikke bede vedholdende nu en kort tidsramme."

"Som Storbritannien ikke gør det som en aftale (mellem London og EU) er der, Storbritannien fortsat et fuldgyldigt medlem af EU," Merkel sagde minder om, at vælgerne sagde, at de "ikke ønsker at være medlem af EU medlem det fælles marked ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου