Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel roept op tot sober onderhandelingen met Groot-Brittannië

Merkel roept op tot sober onderhandelingen met Groot-Brittannië

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei vandaag dat het sober onderhandelingen met Groot-Brittannië zal worden uitgevoerd voor zijn terugtrekking uit de Europese Unie, benadrukt dat de gesprekken met de "nauwe partner" in een goede sfeer moeten worden uitgevoerd.

Merkel zei dat het zou geen grote rush naar de start van de Britse productie proces door de EU.

Merkel koos voor de zachte aanpak, ondanks de richting van de ministers van Buitenlandse Zaken van zes EU stichtende lidstaten vragen om een ​​snelle scheiding van Groot-Brittannië vastberadenheid, het uitoefenen van druk om de procedure voor het verlaten van de EU, naar aanleiding van de stemming van de Britten om laat de Europese familie, een resultaat dat de grootste klap voor het Europese project uit de Tweede Wereldoorlog beheert.

"De onderhandelingen moeten in een goede sfeer, die professionaliteit laat worden uitgevoerd," Merkel vertelde op een persconferentie na een bijeenkomst van de conservatieve partij in Chermansvernter buiten Potsdam, ten westen van Berlijn.

"Groot-Brittannië zal een nauwe partner met wie we omgaan economische betrekkingen blijven", zei de minister, eraan toevoegend dat er geen haast voor Groot-Brittannië om een ​​beroep op artikel 50 van het EU-Verdrag, naar de kassa te starten door de Unie. "Eerlijk gezegd, moet je niet een eeuwigheid te nemen, het is waar, maar ik zal niet vragen aanhoudend nu een kort tijdsbestek."

"Als Groot-Brittannië het niet doet als een overeenkomst (tussen Londen en de EU) is er, Groot-Brittannië blijft een volwaardig lid van de EU", zei Merkel eraan herinnerend dat de kiezers zei dat ze "niet willen om lid van de EU-lid te zijn de gemeenschappelijke markt ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου