Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Jie atidarė apklausas už Jungtinės Karalystės referendumo

Jie atidarė apklausas už Jungtinės Karalystės referendumo

Šiandien atidaryta 07:00 vietos laiku (09:00 GMT) apklausas Britanijoje referendumui, kuris nuspręs, ar Jungtinė Karalystė liks arba palikti ES.

Iš 46,5 mln rinkėjų iš viso yra prašoma nuspręsti, ar Europos ar ne ateityje jų šalyje.

Balsavimo stočių liks atvira iki 22:00 vietos laiku (24:00 GMT) ir pirmųjų rezultatų laukiama ankstų penktadienį.

Iki proceso pabaigoje, kiekvienas iš 382 skaičiavimo centrų atneš balsavimų skaičių ir paskelbti rinkėjų dalyvavimo palūkanų normą (galutinis aktyvumo lygis tikimasi paskelbti 05:00 vietos laiku, 07:00 GMT).

Tada kiekvienas centras suskaičiuoti balsus ir paskelbti šalininkų gyvenamosios ir tie, kurie pasisako už pasitraukimą skaičių.

Dauguma regionai tikimasi paskelbti jų rezultatus anksti ryte penktadienį.

Neseną vietos rezultatų tikimasi maždaug 7:00 vietos laiku, 9:00 GMT. Seks suvestinius duomenis 12 regionų ir tada galutiniai nacionaliniai rezultatai.

Tačiau oficialaus paskelbimo rezultatų laikas priklausys nuo skirtumo tarp "Pasilik" ir "Palik".

Dalyvavimo lygis referendume, kuris buvo skelbta anksčiau, gali suteikti vertingos indikaciją jos poveikį. Jei tai didelė gali skatinti stovyklą "Pasilik".

Trūksta exit poll, Britų institutas YouGov "apklausa skelbia tyrimą dėl referendumo rezultatų netrukus po apklausos uždarytas, ketvirtadienį naktį, su kartoti iš referendumo rezultatų prognozavimas sėkmės vilties Škotija, 2014 m.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου