Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Merkel kéri, józan tárgyalások Britannia

Merkel kéri, józan tárgyalások Britannia

A német kancellár, Angela Merkel azt mondta ma, hogy ez lesz elvégezni józan tárgyalások Britanniában való kilépését az Európai Unió, hangsúlyozva, hogy a tárgyalásokat a "közeli partner" kell elvégezni, a jó hangulatot.

Merkel azt mondta, hogy nem lesz nagy rohanás kezdete brit output folyamat az EU-ban.

Merkel úgy döntött, a puha megközelítést, annak ellenére, hogy a meghatározás mutatja külügyminiszterei az EU hat alapító tagállam kér egy gyors válást Nagy-Britanniában, gyakorolt ​​nyomás, hogy megindítja az eljárást elhagyó EU szavazást követően a brit, hogy elhagyják az európai család, az eredmény, amely kezeli a legnagyobb csapás az európai projekt a második világháború után.

"A tárgyalások kell lefolytatni egy jó hangulatú, amely megmutatja a professzionalizmus," Merkel mondta egy sajtótájékoztatón, miután találkozott a konzervatív párt Chermansvernter kívül Potsdam, nyugat Berlinben.

"Nagy-Britannia továbbra is szoros partnere, akikkel társult gazdasági kapcsolatok", mondta a kancellár, hozzátéve, hogy nincs rohanás hogy Nagy-Britannia hivatkozhat az EK 50. az EU-Szerződés, hogy megindítja a fizetési folyamatot az Unió. "Őszintén szólva, akkor nem kell egy örökkévalóság, ez igaz, de nem fogom kérni tartósan most rövid időn belül."

"Mivel Nagy-Britannia nem csinálni, mint egy megállapodás (London és az EU), Nagy-Britannia továbbra is teljes mértékben az Európai Unió tagja," Merkel azt mondta, emlékeztetve arra, hogy a választók azt mondta, hogy "nem akarjuk, hogy az EU tagja tag a közös piac ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου