Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Apklausų švino įstatymo. Gruevski

Apklausų švino įstatymo. Gruevski


Reikšmingas švino prieš opoziciją ir toliau turi valdančiąją partiją VMRO-DPMNE Nikola Gruevski, atsižvelgiant į tyrimų bendrovė Brima Gallup.

Tiksliau, Nikola Gruevski šalis renka 23,5%, palyginti su 12,4% gauna didžiausią opozicinė partija, Socialdemokratų sąjunga (SDSM) Zoran Zaev. Trečioji vieta okupuota albanų IPT Ali Ahmeti, kurie dalyvauja Makedonijoje vyriausybė, 7,6%, o ketvirtąją vietą yra opozicijos partija iš albanų (DTS) su 3,5%.

Pasak apklausos, Ministras Pirmininkas Nikola Gruevski pasitikėti 21,4% piliečių, o iš SDSM lyderis, Zoran Zaev 7,9%. Kaip laimėjusios veiklos rezultatus, VMRO-DPMNE rinkimas norma 43,2%, palyginti su 19,9% gavimo SDSM. Tai, Brima Gallup kompanijos apklausoje vyksta per laikotarpį nuo birželio 29 iki liepos 5 laikotarpį iki apklausos metodu, bet vakar pamačiau dienos šviesą.

Iš apklausos matyti, kad Nikola Gruevski vyriausybė, nepaisant to, kad ji buvo smarkiai nukentėjo dėl telefoninių pasiklausymų atskleidė opozicijos skandalą, ir toliau turi galimybę iš šalies rinkėjų daugumos paramos.

Makedonija yra paskutinis mėnesių į gilią politinę krizę, kuri gavo platesnių užmojų kaip telefono įsilaužimo skandalas kančios. Iš keturių didžiausių partijų lyderiai Makedonija atėjo į susitarimą liepos 15, išspręsti politinį susitarimą.

Tačiau susitarimo įgyvendinimas, kuris buvo pasiektas per ES plėtros komisaras Johannes Hahn tarpininkavimo ir numatoma pirmalaikius rinkimus šalyje 2016 balandžio pabaigoje, sustojo.

ES Jis įspėjo, kad, jei politiniai lyderiai nesugeba Makedonija artimiausiomis dienomis susitarti dėl susitarimo įgyvendinimo, tai yra pavojus žlugimo ir pirmalaikių rinkimų ūkyje 2016 balandžio apklaustas.

Iš tiesų ombudsmenas ES derybos tarp keturių didžiausių partijų BJRM apie sprendžiant politinę krizę šalyje, Petras Vanchaoute sakė, kad jei jie nesutaria dėl šių dienų, Buvusioji Jugoslavijos Respublika Makedonija gali būti izoliuotas Baltarusijos pavyzdį ir kad ten bus sankcijos prieš kai kuriose šalies politiką.

Iš Europos Komisijos tarpininkas, teiginiai, kurie sukelia pojūtį Skopjė atsisakė pasakyti, kokie konkretūs šalies politikus, atsakingus už bala, kurioje jie gavo derybų tarp Buvusiosios Jugoslavijos Respublikos Makedonijos ištrūkti iš politinės aklavietės šalyje šalims, tačiau kaip nurodyta politinių analitikų Skopjė, kad "strėlės" posūkio prieš premjero Nikola Gruevski ir narių nuo VMRO-DPMNE šaliai.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου