Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Италия: Третият от общинските служители отсъстват без извинение

Италия: Третият от общинските служители отсъстват без извинение
Тридесет и пет души са били арестувани и сто деветдесет и пет изпратени покана за отчитане на неоправдани отсъствия от офисите на община Сан Ремо, близо до Генуа.
Разследването започна преди три години, по инициатива на прокурора на града Imperia. Колеги от "отсъства без причина" чукат на постоянна основа, карта на мястото. Камери затворени верига поставя на карабинерите, покажи служители да заемат в ръка и удари дори четири различни карти общински служител.
В краен случай, дори и полицай удари карта само носенето анцуг яке и долни гащи, докато в други случаи, както е посочено от затворените камерите прекъсвачи, задължението приема съпругата му.
Според вестника Korriere Della Sera, цялата изследването участват една трета от служителите на общината на Сан Ремо, известен със своя годишен фестивал на италианската песен.
Някои от работниците, работното време не се колебайте да се отиде за спорт с канута, и мнението си, а след това, неговото изпълнение, с публикации в социалните медии. След това, се твърди, че успя да се направи дори и извънреден труд, въпреки техните непрекъснати отсъствия

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου