Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Turkki: tuomitseminen 244 ihmisiä protesteista 2013 puistossa Geza

Turkki: tuomitseminen 244 ihmisiä protesteista 2013 puistossa Geza


Istanbul tuomioistuin tuomittiin 244 henkilöä osallisuudesta mielenosoituksissa 2013, joka alkoi vastaan ​​kunnostusta puisto Istanbulissa ja tuli poliittiset levottomuudet monissa kaupungeissa maan ennennäkemättömän islamosyntiritikis hallitusta vastaan ​​presidentti Recep Tayyip Erdoganin, pääministeri.

Niistä syytteet vuonna 255 ihmistä oli vaurioitunut julkisen omaisuuden ja osallistuvat laittomiin, kun mukaan raportin, oikeusviranomaiset ehdotettu seuraamuksia jopa 11 vuotta vankeutta.

Rikostuomioistuin tuomitsi 244 ihmistä vankeuteen 2-14 kuukautta. Vain neljä ihmistä vapautettiin, kun taas luokat rasittaa muita vastaajia liittyi erilliseen kansioon.

Neljä lääkärit tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen ", koska se likainen moskeija", joka käytetään antamaan ensiapua mielenosoittajia loukkaantui jälkeen yhteenotot poliisin aikana mielenosoituksia.
Puhemies Erdogan, joka oli kuvattu mielenosoittajat terroristit oli sanonut, että jotkut mielenosoittajat oli nauttinut alkoholia moskeijassa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου