Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Tz. Kerry: Suriye Yapıcı görüşmeler

Tz. Kerry: Suriye Yapıcı görüşmeler

Dışişleri bakanları ABD, Rusya, Suudi Arabistan ve Türkiye, bir hafta içinde yeni bir toplantı yapabilir ancak vurgulayarak, Viyana'da dün yapılan görüşmeler sırasında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad kaderine konusundaki görüş farklılıklarını azaltacak başarısız Suriye iç savaşı sona erdirmek için yeni bir müzakere turu içine.

Bakanlar, toplantının ardından gazetecilere kendi tablolarında, onlar Esad Suriye'de geleceği yoktur ve Rusya'nın Syros desteğini gösterdi iddia Washington ve müttefiklerinin, arasındaki temel anlaşmazlık köprü başarısız olduğuna dikkat çeken Başkan, geçen hafta Moskova'da onu hosting.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından, Kerry temel anlaşmazlık kaydetti, ancak bir çözüm önümüzdeki hafta içinde daha geniş temsil ile yapabilirsiniz Tartışmalar söyleyerek, elde edilebilir vurguladı. "Ben eminim, yani bugünkü toplantı yapıcı ve üretken ve tebliğ tarihinden gitmiyor bazı fikirler yüzey başarmış, ama ben radikal dinamiklerini değiştirmek şansına sahip umuyoruz ki," Kerry gazetecilere verdiği demeçte söyledi .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου