Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Тз. Кери: Конструктивни разговори о Сирији

Тз. Кери: Конструктивни разговори о Сирији

Страни САД министри, Русија, Саудијска Арабија и Турска није успела да ублажи своје разлике над судбином сиријским председником Башара Ал Асада током разговора одржаних јуче у Бечу, наглашавајући међутим да може да направи нови састанак за недељу дана , у нову рунду преговора за окончање сиријску грађански рат.

Министри, у својим изјавама новинарима после састанка, истакао да нису успели да премосте основно неслагање између Вашингтона и његових савезника, који тврде да Асад нема будућност у Сирији и Русија су показали подршку у Сирос Председник, хостинг га у Москви прошле недеље.

Након састанка у трајању око два сата, Кери је истакао фундаменталну неслагање, али је нагласио да се решење може постићи, рекавши може разговори са ширег представљања у току наредне недеље. "Уверен сам; да је данашњи састанак је био конструктиван и продуктиван и успели да на површину неке идеје које не иду на датум обавештења, али који се надам да имају прилику да радикално промени динамику", рекао је Кери, рекао је новинарима .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου