Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Tz. Kerry: Rakentavaa keskustelua Syyriasta

Tz. Kerry: Rakentavaa keskustelua Syyriasta

Ulkomaiset Yhdysvaltain ministerit, Venäjä, Saudi-Arabia ja Turkki eivät vaimentaa erimielisyytensä kohtalosta Syyrian presidentti Bashar al-Assad aikana käytyjen keskustelujen eilen Wienissä, korostaa kuitenkin, että se voi tehdä uuden kokouksen viikossa , uuteen neuvottelukierroksen lopettaa Syyrian sisällissota.

Ministerit, lausunnoissaan toimittajille kokouksen jälkeen, huomautti, että ne eivät kuroa perus erimielisyys Washington ja sen liittolaiset, jotka väittävät, että Assad ei ole tulevaisuutta Syyriassa ja Venäjällä osoittivat tukea Syros presidentti, hosting hänet viime viikolla Moskovassa.

Kokouksen jälkeen kestää noin kaksi tuntia, Kerry totesi täysin eri mieltä, mutta korosti, että ratkaisu voidaan saavuttaa, sanoen voi Keskustelut laajempi edustus ensi viikolla. "Olen vakuuttunut siitä, että tämänpäiväinen kokous on ollut rakentavaa ja tuottavampia ja onnistunut pinta joitakin ajatuksia, jotka eivät aio ilmoituspäivän, mutta toivottavasti saan tilaisuuden kohentaa radikaalisti dynamiikkaa", sanoo Kerry kertoi .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου