Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Italië: De derde van de gemeentelijke medewerkers afwezig zijn zonder excuus

Italië: De derde van de gemeentelijke medewerkers afwezig zijn zonder excuus
Vijfendertig mensen werden gearresteerd en 195 gezonden oproep om rekening te houden met gerechtvaardigde afwezigheden van de kantoren van de gemeente Sanremo, in de buurt van Genua.
Het onderzoek begon drie jaar geleden, op initiatief van de stad aanklager Imperia. Collega's van "afwezig zonder reden" kloppen op een permanente basis, kaart op zijn plaats. Camera's gesloten circuit geplaatst van de carabinieri, tonen ambtenaren te houden in de hand en sloeg zelfs vier verschillende gemeentelijke werknemer kaarten.
In een extreem geval, zelfs een politieagent stoten kaart alleen dragen trainingspak jas en slips, terwijl op andere momenten, zoals aangegeven door het gesloten circuit camera's, de verplichting verondersteld zijn vrouw.
Volgens de krant Korriere Della Sera, het hele onderzoek betrof een derde van de medewerkers van de gemeente Sanremo, beroemd om zijn jaarlijkse festival van het Italiaanse lied.
Een deel van de werknemers heeft de werktijden niet aarzelen om te gaan voor de sport met kano's, en commentaar, dan zijn prestaties, met de berichten op sociale media. Vervolgens, naar verluidt in geslaagd om hen zelfs overuren, ondanks hun voortdurende afwezigheid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου