Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Italia: Den tredje av kommunalt ansatte fraværende uten unnskyldning

Italia: Den tredje av kommunalt ansatte fraværende uten unnskyldning
Trettifem personer ble arrestert og 195 sendes samtalen til å gjøre rede for uberettiget fravær fra kontorene til kommunen Sanremo, i nærheten av Genova.
Etterforskningen startet for tre år siden, på initiativ av byen aktor Imperia. Kolleger av "fraværende uten grunn" å banke på en permanent basis, kortet på plass. Kameraer lukket krets plasserte carabinieri, viser tjenestemenn til å holde i hånden og slo og med fire forskjellige kommunale ansatt kort.
I et ekstremt tilfelle, bare enda en politimann slag kort iført treningsdrakt jakke og truser, mens andre ganger, som indikert av de lukkede krets kameraer, plikten antatt sin kone.
Ifølge avisen Korriere Della Sera, hele forsknings involverte en tredjedel av de ansatte i kommunen Sanremo, kjent for sin årlige festival av italiensk sang.
Noen av arbeiderne, gjorde arbeidstiden ikke nøl med å gå for sport med kanoer, og kommentar, da, ytelsen, med innlegg på sosiale medier. Så, angivelig klart å gjort dem enda overtid, til tross for deres kontinuerlig fravær.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου