Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Italija: Treći općinskih djelatnika odsutnih bez isprike

Italija: Treći općinskih djelatnika odsutnih bez isprike
Trideset i pet osoba je uhićeno, a 195 je poslao poziv na račun za neopravdanih izostanaka iz ureda općine Sanremo, u blizini Genove.
Istraga je počela prije tri godine, na inicijativu gradskog tužitelja Imperia. Kolege iz "odsutni bez razloga" kucanja na stalnoj osnovi, kartice na mjestu. Fotoaparati zatvorio krug stavio karabinjeri, pokazuju dužnosnici držati u ruci i udario čak četiri različite općinske zaposlenika kartice.
U ekstremnom slučaju, čak i policajac pokuca kartice samo nosio trenirku jaknu i gaćice, dok je u drugim vremenima, kao što je navedeno od strane zatvorenog kruga kamera, obvezu preuzeo svoju ženu.
Prema pisanju lista Korriere della Sera, cijeli istraživanju je sudjelovalo trećina zaposlenika općine San Remo, poznat po svom godišnjem festival talijanske pjesme.
Neki od radnika, radno vrijeme nije oklijevao ići za sportove s kanuima i komentar, zatim, svoju izvedbu, uz postove na društvenim medijima. Tada je, navodno uspjeli su ih čak i prekovremeno, unatoč svojim kontinuiranim izostanaka.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου