Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Анкетар олово Закона је Груевски.

Анкетар олово Закона је Груевски.


Значајан траг против опозиције и даље има владајућу странку ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, према истраживању фирме Брима Галуп.

Наиме, странка Николе Груевског окупља 23,5%, у поређењу са 12,4% прима највећу опозициону странку, Социјалдемократски савез (СДСМ) Зоран Заев. Треће место заузима албанске ДУИ Али Ахмети, који учествује у власти у Македонији, са 7,6%, док је четврто место је опозициона Демократска партија Албанаца (ДПА) са 3,5%.

Према анкети, премијер Никола Груевски веровати 21,4% грађана, док је лидер СДСМ, Зоран Заев 7,9%. Што се тиче победничког перформансе, окупљање стопа ВМРО-ДПМНЕ, од 43,2%, у поређењу са 19.9% ​​примања СДСМ. Анкета од Брима Галуп друштва одржан у периоду од 29. јуна до 5. јула методом анкете, али јуче угледао светлост дана.

Из анкете показују да је влада Николе Груевског, упркос чињеници да је тешко погођена скандалом прислушкивања телефонских открива од стране опозиције, и даље има подршку већине бирачког тела у земљи.

Македонија је последњих месеци у мукама дубоку политичку кризу, која је добила шире димензије као скандал телефонске хаковања. Лидери четири највеће странке у Македонији је дошао до договора 15. јула, да реши политички споразум.

Међутим, примена споразума, који је постигнут уз посредовање у комесара за проширење ЕУ Јоханес Хан и предвиђа превремене изборе у земљи крајем априла 2016, је у застоју.

ЕУ Он је упозорио да, ако политички лидери не Македонију у наредним данима да се договоре о имплементацији споразума, онда је то у опасности од колапса и одржавање превремених избора у априлу 2016. године доведена у питање.

У ствари, омбудсман ЕУ преговори између четири највеће странке у Македонији на решавању политичке кризе у земљи, Петар Ванцхаоуте је рекао да ако се не договоре о наредним данима, БЈРМ може бити изолован пример Белорусије и да ће бити санкција против неких од политике земље.

Медијатор Европске комисије, изјаве што је изазвало сензацију у Скопљу одбили да кажу које специфична земља је политичаре одговорне за мочвару у којој су добили од преговора између странака БЈРМ се прекинуо политички застој у земљи, али како је наведено политичких аналитичара у Скопљу, "стрелице" од окреће против премијером Николом Груевским и чланова странке ВМРО-ДПМНЕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου