Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Tz. Kerry: Konstruktiva samtal om Syrien

Tz. Kerry: Konstruktiva samtal om Syrien

Utländska amerikanska ministrar, Ryssland, Saudiarabien och Turkiet misslyckats med att dämpa sina meningsskiljaktigheter över ödet för Syriens president Bashar al-Assad under diskussionerna går i Wien, betonar dock att det kan göra ett nytt möte i en vecka , i en ny förhandlingsrunda för att avsluta den syriska inbördeskriget.

Ministrarna, i sina uttalanden till reportrar efter mötet, påpekade att de misslyckats med att överbrygga den grundläggande oenighet mellan Washington och dess allierade, som hävdar att Assad har någon framtid i Syrien och Ryssland visade stöd i Syros president, värd honom i Moskva förra veckan.

Efter mötet varar cirka två timmar, konstaterade Kerry grundläggande oenighet, men betonade att en lösning kan uppnås, säger burk Diskussioner med bredare representation inom nästa vecka. "Jag är övertygad om, att dagens möte har varit konstruktivt och produktivt och lyckades ytan några idéer som inte kommer till anmälningsdatum, men som jag hoppas att få chansen att ändra radikalt dynamiken", sade Kerry till journalister .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου