Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Италија: трећина општинских службеника одсутних без оправдања

Италија: трећина општинских службеника одсутних без оправдања
Тридесет пет особа је ухапшено а сто деведесет пет послао позив на одговорност за неоправдано одсуство из канцеларије општине Санремо, недалеко од Ђенове.
Истрага је почела пре три године, на иницијативу градског тужиоца Империа. Колеге из "одсутни без разлога" куцају на трајној основи, картицу на месту. Камере затворена коло постављен карабињера, приказани званичници да држи у руци и ударио чак четири различита општинска запослених карте.
У екстремном случају, чак и полицајац куца картица само носио тренерку и јакну поднеске, док у другим временима, као што је наведено од стране кола камера затворених, обавеза преузео своју жену.
Према писању листа Корриере делла Сера, цела Истраживање је обухватило трећина запослених у општини Сан-Ремо, познат по свом годишњем фестивалу италијанске песме.
Неки од радника, радно време није оклевао да иде за спорт са кануе и коментар, дакле, своје перформансе, са порукама на друштвеним медијима. Затим, наводно успео да је чак и прековремено их, упркос њиховим сталним изостанака.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου