Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Appeal Hollande "inte stiga väggar eller staket inom Europa

Appeal Hollande "inte stiga väggar eller staket inom Europa
Frankrikes president Francois Hollande kallas idag "inte stiger väggar eller staket inom Europa" efter sitt möte i Paris med Österrikes förbundskansler Werner Faymann.
Vi bör inte "vi tar upp väggar eller staket inom Europa utan helt enkelt för att våra gränser" betonade chefen för den franska staten till uttalanden på sidan av den österrikiske förbundskanslern.
Från hans del, sade Faiman att "endast de gemensamma svar från Europa kan vara en lösning.
"Att man vill främja flyktingar mot grannen inte utgör ett svar på Europas spetsiga svar till Berlin, nämligen den tyske inrikesministern Thomas de Maizière, som hade kritiserat kraftigt i Wien för" fel "beteende , hävdade att Österrike skickar tusentals människor i Tyskland oorganiserad.
Samtidigt, som tillkännagavs av det tyska inrikesministeriet, Tyskland och Österrike beslutade tiIntensity i kastaniesn fredag ​​för att begränsa passagen av invandrare och ge dem möjlighet att gå igenom fem gränsövergångar längs sin gemensamma gräns för att bättre styra den massiva tillströmningen av flyktingar .
"Vi vill uppnå en smidig process", förklarade AFP en talesmannen och tillade att åtgärden kommer att träda i kraft omedelbart, men ger mer information om korsningarna.
Berlin och Wien hade kommit överens om i september att lämna sina gränser öppna för flyktingar hade ett beslut intensifierat flödet av flyktingar, män, kvinnor och barn som flydde från sina länder för att undkomma krig eller fattigdom.
Gränskontrollerna återupptogs i mitten av september, men invandrarna kunde komma in Tyskland varifrån som helst.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου