Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Publicējot savā Twitter Islāma valsts Ēģiptē apgalvo, ka notriekts Krievijas lidmašīna avarēja šodien Sinaja pussalā, dažas minūtes pēc pacelšanās no lidostas Šarmelšeihā.

Publicējot savā Twitter Islāma valsts Ēģiptē apgalvo, ka notriekts Krievijas lidmašīna avarēja šodien Sinaja pussalā, dažas minūtes pēc pacelšanās no lidostas Šarmelšeihā.

"No Caliphate karavīri izdevās nošaut Krievijas lidmašīna provincē Sinai, kas pārvadā vairāk nekā 220 Krievijas krustneši, kuri visi bija nogalināti," teica vēstījums džihādistu organizācijas, iespējams, turpināja veikt šo soli, "atriebības" par Krievijas iejaukšanos Sīrija.

Par atbildības uzņemšanās, ko filiāle IK Ēģiptē raidījumā un istopotos Aamaq kas tiek izmantots kā semi-oficiālo "Aģentūra" džihādisti.

Apgalvojumi, ka Krievijas pasažieru lidmašīna, kas avarēja Ēģiptē notriekts teroristi "nevar uzskatīt par precīzu," teica satiksmes ministrs no Krievijas Maksims Sokolovs runā aģentūrai Interfax.

"Tagad, dažādos medijos, ir informācija, ka Krievijas pasažieru (...), iespējams, notriekts ar anti-lidaparātu raķetes atlaists teroristi. Šo informāciju nevar uzskatīt par precīzu," ziņo, teica ministrs, saskaņā ar aģentūras .

"Mēs esam ciešā kontaktā ar mūsu Ēģiptes kolēģiem un aviācijas iestādēm šajā valstī. Mums pašlaik nav nekādas informācijas, kas apliecina šos faktus," viņš turpināja.

Ēģiptes amatpersonas, kas runāja Sputnik aģentūrā arī ziņoja, ka pirmais attēls punktu crash, izslēdz iespēju sabotāža plaknē.

Dead un 224 cilvēki uz kuģa Airbus - Sērojošā Krievijā

"Daudzi miris", tostarp 17 bērni, tika konstatēts, ko glābēji jomā, kur tas avarēja šorīt, Krievijas pasažieru lidmašīna tika veicot lidojumu no Šarmelšeihas uz Sanktpēterburgu, paziņoja vadītājs Civilās aviācijas iestāde Ēģiptes Mahmoud Al Zeinati.

- Melnās kastes būs "apgaismotu" cēloņus avārijā

 Airbus A321 novilka pie 5.51 (pēc vietējā laika un GMT) pārvadā 217 pasažierus un 7 dalībvalstis apkalpi un avarēja 23 minūtes vēlāk.

- "Visi pasažieri uz kuģa ir miruši"

Konstatētais kalnainā, izolēta reģiona ziemeļu Sinajā būvgruži. Saskaņā ar Ēģiptes iestādēm crash nogalināti "Daudzi cilvēki", tai skaitā bērniem. 214 pasažieri bija krievi un atlikušās trīs ukraiņi. No 217 pasažieri, 138 bija sievietes, 62 vīrieši un 17 bērni.

Cēloņi nelaimes nav līdz šim noskaidrots.

- Nomākti radinieki letālu Airbus pasažieri

Cerībā atrast izdzīvojušos anapterothikan kad avotiem caur glābēji teica, ka viņi dzirdēja balsis notverto pasažierus no daļas Krievijas pasažieru lidmašīna, saskaņā ar aģentūras Reuters.

"Ir vēl viena daļa no lidmašīnas, ar pasažieriem iekšā, un glābēji joprojām cenšas iegūt to. Mēs ceram, ka, lai atrastu izdzīvojušos, jo īpaši tāpēc, vaidi bija dzirdējis no iekšpuses," sacīja amatpersona, kas pieprasīja anonimitāti.

- Pētījumi par Krievijas varas iestāžu birojos aviokompānijas

Tomēr Ēģiptes virsnieks teica, ka gaisa kuģis izputējis divos un līdz šim ir identificēti vismaz 5 Dead bērnus un pasažierus miris, vēl sasprādzētas uz zonām sēdekļos. Vēlāk apstiprināja, ka visi 224 cilvēki uz kuģa Airbus ir miris, paziņoja Ēģiptes premjerministra amatā.

Saskaņā ar drošības avotiem, glābēji ir arī atraduši melno kasti gaisa kuģa, kas satur datus par lidojumu.

- Pētījumi degvielas tvertnēs letālu Airbus

No Maskavas, Kremļa preses dienests paziņoja, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins paziņoja, 1.novembrī valsts sēru dienu. Agrāk Krievijas prezidents izteica līdzjūtību tuviniekiem upuru gaisa traģēdiju un piesprieda nosūtot Rosos glābējiem jomā.

Lidaparāts A321 avarēja Sinajā centrā neilgi pēc pacelšanās no Šarmelšeihā, Ēģiptē, Sarkanajā jūrā, uz Krieviju, sacīja avoti Ēģiptes aviācijā.

- Palīdzēt Izraēlu Ēģiptē

Izdzīvojušie un struktūras mirušo tiks transportēti ar lidmašīnu Kairā, Ēģiptes oficiālā papildu drošību.

Tikmēr Ēģiptes prokuratūra lika izmeklēšanu par cēloni katastrofas lidmašīnas. Ģenerāladvokāts Nabil Shantek lūdza grupu prokuroru, lai pārvietotu vietu un izmeklēt vraka.

Ēģiptes drošības avoti norādīja, ka, lai gan nekas neliecina, ka lidmašīna tika notriekts. Islāma kaujinieki darbojas dažās Sinai jomās.

Jo Ziemeļu Sinaja reģionā, ir pasludinājusi ārkārtas stāvokli un slimnīcas lika uz rokas sveikt cietušajiem teica savā mājas lapā, laikrakstā Al-Ahram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου