Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Орбан: Європа "зрадив" на "змови"

Орбан: Європа "зрадив" на "змови"




Європа "зрадив" змовою, скоєних потужних фінансистів, лівий і не-виборні посадові особи, стверджував у п'ятницю прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, пропагувати жорсткий курс щодо питання кризи біженців.

"Європа зрадила, якщо ми не захистимо інтереси (), континент не буде, що з громадян, які проживають в ньому," сказав Орбан під час конференції в Будапешті.

Прем'єр-міністр Угорщини виступив проти американської інвестора угорського походження Джордж Сорос, стверджуючи, що плани ", які визначили дуже організовані фінансистів, тих, хто думає за рамки національних держав і посадових осіб, які ніколи не обраних" може стати реальністю.

Віктор Орбан далі звинуватив європейські ліві, які працюють до ослаблення національних держав на користь міжнародного аспекту і космополітизму.

"Важко уявити собі," що потужні європейські країни мають величезну мережу "інтелекту, який забезпечує достатній функції" не були готові впоратися з щоденною припливу тисяч біженців в Європі, сказав він.

"Люди підозрюють, що це не було збігом," додав він.

Раніше прем'єр-міністр Угорщини сказав в інтерв'ю державному радіо мережі, що Сорос пропонує велику підтримку активістів ", які хочуть, щоб підтримати все, що послаблює національні держави."

"Хто в Європі проголосували, щоб ці люди прибувають нерегулярно тисяч і виховувати на" в країнах Європейського Союзу, подумав характеристики.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου