Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Orbán: Európa "elárulta" a "összeesküvés"

Orbán: Európa "elárulta" a "összeesküvés"




Európa "elárulta" a konspiráció által elkövetett hatalmas finanszírozók, a Bal és nem választott tisztviselők, azzal érvelt, péntek Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor híve egy kemény vonal a kérdésben a menekült-válság.

"Európa elárulta, ha nem védjük (érdekek), a kontinens nem lesz a dolog, a polgárok élnek", mondta Orbán konferencia közben Budapesten.

A magyar miniszterelnök railed ellen az amerikai befektető a magyar származású Soros György, azzal érvelve, hogy a tervek "vannak definiálva, nagyon szervezett pénzemberek, akik úgy gondolják, túl a nemzeti államok és a tisztviselők, akik soha nem választották meg" válhat valósággá.

Orbán Viktor tovább vádolta az európai baloldal, hogy törekedjen a gyengülő nemzeti államok javára a nemzetközi dimenzió és a kozmopolitizmus.

"Nehéz elképzelni", hogy erős európai országban van egy hatalmas hálózatot "intelligencia, amely kellően funkciók" nem voltak felkészülve, hogy megbirkózzanak a napi beáramló menekültek ezrei Európában, mondta.

"Az emberek azt gyanítják, hogy ez nem volt véletlen," tette hozzá.

Korábban, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke azt mondta egy interjúban az állami rádióhálózat, hogy Soros nagyszerű támogatást aktivisták ", akik segíteni szeretnének valamit, ami gyengíti a nemzetállamok."

"Ki Európában szavaztak, hogy ezek az emberek érkeznek a szabálytalanul az ezer és ápolni után" az Európai Unió országaiban, tűnődött jellemzőit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου