Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Розміщуючи на своєму Twitter Ісламська держава в Єгипті стверджує, що збив російську літак розбився сьогодні на Синайському півострові, через кілька хвилин після зльоту з аеропорту в Шарм-ель-Шейх.

Розміщуючи на своєму Twitter Ісламська держава в Єгипті стверджує, що збив російську літак розбився сьогодні на Синайському півострові, через кілька хвилин після зльоту з аеропорту в Шарм-ель-Шейх.

"Солдати Халіфату вдалося збити російський літак в провінції Синай, що перевозять більше 220 російських хрестоносців, які були вбиті," сказав послання джихаду організації нібито приступив до цього кроку в "помсту" для російського втручання в Сирія.

Припущення відповідальності по галузі IK в Єгипті трансляції та istopotos Aamaq який використовується в якості напівофіційних "Агентство" джихадистів.

Твердження про те, що Російська пасажирський літак, який розбився в Єгипті розстріляли терористи "не може бути вважаються точними," сказав міністр транспорту Росії Максим Соколов говорив агентству Інтерфакс.

"Зараз, в різних засобах масової інформації, є інформація, що Російська пасажира (...) нібито збитий ракетою зенітного випущеної терористами. Ця інформація не може вважатися точною," за повідомленнями, заявив міністр, за даними агентства ,

"Ми знаходимося в тісному контакті з нашими колегами і єгипетських авіаційних властей цієї країни. В даний час ми не маємо ніякої інформації, що підтверджує ці натяки," продовжив він.

Єгипетські чиновники, які говорили в агентстві Супутник також повідомив, що перше зображення точки аварії, виключити можливість саботажу в площині.

Мертві і 224 чоловік на борту Airbus - Жалоба в Росії

"Багато мертвих", у тому числі 17 дітей, були знайдені рятувальниками в районі, де він розбився сьогодні вранці, російська пасажирський літак виконував рейс з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербурзі, заявив глава відомства цивільної авіації Єгипетський Махмуд аль Zeinati.

- Чорні ящики будуть "світитися" причини аварії

 Аеробус А321 злетів на 5,51 (за місцевим часом і GMT) балансової 217 пасажирів і членів екіпажу 7-члена і врізався 23 хвилин.

- "Всі пасажири на борту загинули"

Уламки знайшли в гірській, ізольованій області на півночі Синаю. За єгипетській владі в катастрофі загинули "багато людей" у тому числі дітей. 214 пасажирів були росіяни та українці решту три. З 217 пасажирів, 138 були жінки, 62 чоловіки і 17 дітей.

Причини аварії не були з'ясовані дотепер.

- Розбитий родичі фатальний Airbus пасажира

Надії знайти живих з anapterothikan коли джерела через рятувальників, що вони чули голоси в пастці пасажирів з частини Російської авіалайнера, за даними агентства Reuters.

"Існує інша частина літака, з пасажирами всередині, і рятувальники все ще намагаються дістатися до нього. Ми сподіваємося знайти живих, особливо тому, що стогони було чутно зсередини," сказав чиновник, що побажав залишитися неназваним.

- Дослідження російських властей в офісах авіакомпанії

Тим не менш, єгипетський офіцер сказав, що літак розламався надвоє і були визначені досі, принаймні 5 мертвих дітей і пасажирів помер, ще прив'язали до зон у своїх місць. Пізніше підтвердив, що всі 224 людей на борту Аеробус мертвий, оголосив посаду єгипетського прем'єр-міністра.

За словами джерел безпеки, рятувальники також знайшли чорний ящик літака, що містить дані про політ.

- Дослідження в паливних баках фатальний Airbus

З Москви, повідомляє прес-служба Кремля повідомила, що президент Росії Володимир Путін заявив, 1 листопада національний день жалоби. Раніше президент Росії висловив співчуття рідним і близьким загиблих у трагедії повітря і наказав відправки Rosos рятувальників у районі.

Літак А321 розбився в центрі Синая незабаром після зльоту з Шарм-ель-Шейх, Єгипет, в Червоному морі, в Росії, сказав джерела єгипетської авіації.

- Допомагаючи Ізраїлю в Єгипті

Що залишилися в живих і тіла померлих будуть транспортуватися літаком в Каїр, Єгипетський чиновник додав безпеки.

Тим часом, єгипетські прокурори наказав розслідування причин аварії літака. Генеральний адвокат Набив Shantek попросили групу прокурорів для переміщення місце і досліджувати уламки.

Єгипетські джерела в спецслужбах зазначив, що в той час як немає ніяких ознак, що літак був збитий. Ісламські бойовики активні в деяких областях на Синаї.

У регіоні Північної Синай, оголосив надзвичайний стан і лікарні було наказано бути на руку, щоб вітати жертвами заявив на своєму сайті, в газеті Аль-Ахрам.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου