Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Blinken (USA): Venäjän väliintulo Syyriassa johtaisi Moskova pysähdyksissä

Blinken (USA): Venäjän väliintulo Syyriassa johtaisi Moskova pysähdyksissä




Interventio Moskovan Syyrian konflikti vahingossa johtaa johtaa Venäjää pysäyttää, joka kuitenkin antaa kannustin työskennellä poliittisen muutoksen Syyriassa, sanoi varaulkoministeri tänään Yhdysvaltain Anthony Blinken Manama.

"Suo kasvaa ja syventää, vetämällä entisestään tämän Venäjä. Venäjä pidetään teaming Assad, Hizbollahin, Iran, vieraannuttaa miljoonia sunnien Syyriassa, alue ja todellakin itse Venäjällä" blinken totesi turvallisuus konferenssissa Manama, Bahrain.

Mutta kuten Venäjän osallistuminen voi lisätä voimaa, joka Moskovan Assad, konflikti luo myös "pakko motiivi Venäjän työskennellä, ei vastaan, poliittisen siirtymävaiheen" totesi myös Blinken kuin Ateena Press Agency raportoitu.

"Venäjä voi tukea sotilaallista hyökkäystä vastaan ​​vastakkaista brutaali Assadin hallitus. Kustannus kasvaa päivittäin kannalta taloudellisia ja poliittisia etuja, koska nämä turvallisuuskysymykset", hän lisäsi.

Samalla Irania, Yhdysvaltain apulaisulkoministeri sanoi, että Yhdysvaltain jatkuu sopimuksen Iranin ydinohjelmasta, joka totesi Teheran kanssa suurvaltojen "keskittyä" erittäin tarkasti huomionsa, kun hän kuvaili niitä, vastenmielistä Iranin toimia alueella, joista on myös terrorismin tukemiseen.

Puhuu tämän alueellisen turvallisuus- Manama, Blinken totesi myös, että Yhdysvaltojen sitoutuminen Lähi-idässä, ja on syvempi kuin koskaan, se on myös laaja ja ulottuu sotilaallinen näkökulma ja korosti, että ei ole olemassa sotilaallista ratkaisua Syyriassa .

Eilen USA ovat paljastaneet suunnitelmansa kehitettiin ensimmäinen maajoukkoja Syyriaan taistelemaan islamilainen valtio.

Lopuksi osalta Jemenin Blinken totesi, että kansalaiset tässä maassa ole varaa odottaa enää rauhan ja tarve "kaikille osapuolille", jotta se saavuttaa humanitaarista apua kaikille sitä tarvitseville.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου