Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Türkiye: anketler yeni çıkmaza "önermek" ..

Türkiye: anketler yeni çıkmaza "önermek" ...



Parlamento seçimleri onlar aslında tekrarlayan olduğu gibi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde mevcut soruları yanıtlamak için davet ediyoruz Türkiye'de Pazar: bağımsızlığını sağlamak için Adalet ve Kalkınma Partisi'ni yönetecek olsun ve yolu açmak mümkün olacak mı Ülkede başkanlık sistemi bir tür.

Ayrıca anket olarak kabul ve Haziran seçimlerinin bugüne kadar 7 Haziran yapılmış anketler dayalı verilir ancak, bu Haziran buna benzer bir etki elde etmek olasıdır. Çoğu anketler hiçbir özgüveni olduğunu göstermektedir.

Yani soru Haziran'da sonucu tekrarlanan eğer ne olacağı. İlk Haziran seçimlerinde AKP geldi, formu ve seçimleri tekrarlamak için ülkeyi güçlü hükümet durmak için değil, seçimlerden sonra bir hedef batmıştı. Bu oldu.

Hala doğru pek bir koalisyon hükümeti kurma ihtimali üzerinde değişiklik yok olduğunu gösterir polarizasyon. Özgüven taraf olmak değil, eğer Zaten aslında Adalet ve Kalkınma Partisi üyeleri, birkaç ay içinde üçüncü seçimlerini yapma konuşuyoruz.

Ne kutuplaşma büyütür demokrasi, haklar ve basın özgürlüğü konusunda iktidar partisinin bir tutumdur. Gazetecilere karşı saldırılar, medya alanı ve muhalefet yetkilileri hükümet komisyon atanması muhalefet medyaya karşı operasyonlar devam edecek, iktidar partisini, reaksiyonlara tüm bu kurşun birleşik muhalefet dedi.

Ancak üç muhalefet partisinin arasında çok belirgin farklılıklar seçimlerden sonra bu üç parti bir meclis çoğunluğu olsa bile, bir koalisyon hükümeti için neredeyse imkansız ortaklık yapmak.

Özellikle bu endişeleri Halkların, Kürt yanlısı Demokrasi Partisi ile işbirliği her türlü kabul etmiyor aşırı sağ Milliyetçi Hareket Partisi'nin tutumu.

Adalet ve Kalkınma Partisi ya da Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin işbirliğini ilgilendiren nedenle gerçekçi senaryolar. Ancak, taraflar olarak varlığı ile son iki rastlamaktadır ideolojik profil, daha sonra bu gerçekçi senaryolar meydan olabilir gerçeğini verilen.

Kısacası, her durumda, özgüven Adalet ve Kalkınma Partisi'ni olduğu durumlar dışında, çıkmaz verilecek görünüyor.

Aşağıdaki gibi Haziran seçimleri ve 2011 bu tarafların oranları:

7 Haziran 2015 2011 -12 Haziran

AKP 258 koltuk 40,87 -% 49,83% 327 koltuk
Cumhuriyet Halk Partisi 132 koltuk 24.95% - 25.98% 135 koltuk
Milliyetçi Hareket Partisi 80 sandalye, 16.29% - 13,01% 53 koltuk
Halk Demokrat Partisi% 13,12 80 koltuk - 35 koltuk 6.57%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου