Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Orban: Europa "forrådt" af en "sammensværgelse"

Orban: Europa "forrådt" af en "sammensværgelse"




Europa "forrådt" af en sammensværgelse begået af magtfulde finansfolk, venstrefløjen og ikke-valgte embedsmænd, argumenterede fredag ​​premierminister Ungarn Viktor Orban, går ind for en hård linje i spørgsmålet om flygtningekrisen.

"Europa forrådt, hvis vi ikke forsvarer (interesser), vil kontinentet ikke være en ting af de borgere, der bor i det," sagde Orban under en konference i Budapest.

Den ungarske premierminister skældte ud over den amerikanske investor af ungarsk oprindelse George Soros, argumenterer, at de planer ", der har defineret meget organiseret finansfolk, dem, der tror ud over de nationale stater og embedsmænd, som aldrig valgte" kunne blive en realitet.

Viktor Orban yderligere beskyldte den europæiske venstrefløj, der arbejder hen imod en svækkelse af de nationale stater til fordel for den internationale dimension og kosmopolitisme.

"Det er svært at forestille sig", at magtfulde europæiske lande har et stort netværk af "intelligens, som tilstrækkeligt funktioner" ikke var rede til at klare den daglige tilstrømning af tusindvis af flygtninge i Europa, sagde han.

"Folk mistanke om, at dette ikke var en tilfældighed," tilføjede han.

Tidligere premierminister Ungarn sagde i et interview med state radionetværk, som Soros giver stor støtte til aktivister ", der ønsker at støtte noget, der svækker nationalstaterne."

"Hvem i Europa stemte for at tillade disse mennesker ankommer uregelmæssigt i tusindvis og plejes på" i EU-lande, undrede egenskaber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου