Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Onun Twitter'da yayınlayarak Mısır'daki İslami Devlet düşürüldü Rus uçak birkaç dakika Sharm el Sheikh havaalanına kalkıştan sonra, Sina Yarımadası'nda bugün çöktü savunuyor.

Onun Twitter'da yayınlayarak Mısır'daki İslami Devlet düşürüldü Rus uçak birkaç dakika Sharm el Sheikh havaalanına kalkıştan sonra, Sina Yarımadası'nda bugün çöktü savunuyor.

"Halifeliğin askerler öldürüldü 220'den fazla Rus Haçlılar taşıyan Sina ilinde bir Rus uçağı vurmaya başardı," cihad örgütü mesajı iddia edilen Rus müdahale için "misilleme" bu adımı atmaya devam dedi Suriye.

Yarı resmi "ajans" mücahit olarak kullanılan Mısır yayını IK şube tarafından sorumluluk varsayımı ve istopotos Aamaq.

Iddialar Mısır'da çöktü Rus yolcu uçağı teröristleri tarafından vuruldu olduğu "doğru kabul edilemez," Rusya Maxim Sokolov Ulaştırma Bakanı ajansı Interfax konuşurken söyledi.

"Şimdi, çeşitli medya, iddiaya göre teröristler tarafından ateş uçaksavar roket tarafından vuruldu Rus yolcu (...). Bu bilgiler doğru kabul edilemez yönünde bilgiler olduğunu," bildirildi ajansına göre, bakanı dedi .

"Biz Mısır meslektaşları ve bu ülkenin havacılık otoritelerinin ile yakın temas içindedir. Şu anda bu ipuçlarını doğrulayan herhangi bir bilgi yok," diye devam etti.

Sputnik ajansında konuştu Mısırlı yetkililer de kaza noktasının ilk görüntü, düzlemde sabotaj olasılığını dışlamak olduğunu bildirdi.

Ölü ve Airbus kartı üzerindeki 224 kişi - Rusya'da yas

17 çocuk olmak üzere, "Birçok ölü", bu sabah düştü alanda kurtarıcılar tarafından bulundu, Rus yolcu uçağı St Petersburg Şarm El-Şeyh'e uçuş gerçekleştiren oldu, Sivil Havacılık Otoritesi başkanı açıkladı Mısırlı Mahmud Al Zeinati.

- Siyah kutular kazasında nedenleri "aydınlatmak" olacak

 Airbus A321 5.51 (yerel saat ve GMT) 217 ​​yolcu ve 7 üyeli mürettebat taşıyan kapalı aldı ve 23 dakika sonra düştü.

- "Gemide tüm yolcular öldü"

Kuzey Sina'da dağlık, izole bölgede bulunan enkaz. Mısırlı yetkililere göre çarpışma çocuklar dahil "birçok insan" öldürdü. 214 yolcu Ruslar ve geri kalan üç Ukraynalılar idi. 217 yolcudan, 138 kadın, 62 erkek ve 17 çocuk vardı.

Kaza nedenleri şu ana kadar açıklık edilmemiştir.

- Ölümcül Airbus yolcu boğulmuş yakınları

Kurtarıcılar vasıtasıyla kaynaklar onlar ajansı Reuters'e göre, Rus uçağının bir parçası işgalcilere tuzağa sesler duydum dedi kurtulanların bulma Umutlar anapterothikan.

"Orada uçağın başka bir parçası içinde yolcu olduğunu ve kurtarma ekipleri hala onu almak için çalışıyoruz. Biz homurdanıyor içeriden duyuldu özellikle çünkü, hayatta kalanları bulmak için umut," Adının açıklanmasını istemeyen yetkili dedi.

- Havayolu ofislerinde Rus yetkililerin Çalışmaları

Ancak, Mısırlı bir subay uçak ikiye kırdı ve bugüne kadar hala koltuklarında bölgelerine sarılı en az 5 ölü çocukları ve yolcu öldü, tespit edilmiştir söyledi. Daha sonra gemide 224 kişi Airbus, Mısır Başbakanlık ofisini ölü ilan olduğunu doğruladı.

Güvenlik kaynaklarına göre, kurtarıcılar da uçuşun verileri içeren uçağın kara kutusu bulduk.

- Ölümcül Airbus yakıt tanklarında Araştırma

Moskova'dan, Kremlin'in basın ofisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 1 Kasım ulusal yas günü ilan duyurdu. Daha önce Rusya Devlet Başkanı Hava trajedinin kurbanlarının yakınlarına taziyelerini iletti ve bölgede Rosos kurtarıcılar gönderme emretti.

Uçak A321, kısa bir süre Şarm El-Şeyh, Mısır havalandıktan sonra merkezi Sina düştü Kızıldeniz'de, Rusya'ya, Mısır havacılık kaynakları söyledi.

- Mısır İsrail'i Helping

Kurtulanlar ve cesetler Kahire uçakla taşınacaktır, Mısırlı yetkili güvenlik ekledi.

Bu arada, Mısır savcılar uçağın kaza nedeni soruşturma emretti. Avukatı Genel Nabil Shantek nokta taşımak ve enkaz araştırmak için savcılar bir grup sordu.

Mısır güvenlik kaynakları hiçbir belirti yokken uçağımız düşürüldü olduğunu belirtti. İslamcı militanlar Sina bazı alanlarda faaliyet göstermektedir.

Kuzey Sina bölgesinde, olağanüstü hal ilan etti ve hastaneler mağdurların kendi web sitesinde, gazete El-Ahram söyledi hoş geldiniz taraftan olmak üzere emredildi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου