Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Blinken (USA): Den russiske intervention i Syrien ville føre Moskva i stå

Blinken (USA): Den russiske intervention i Syrien ville føre Moskva i stå




Interventionen i Moskva i den syriske konflikt vil uforvarende føre til føre Rusland i stå, hvilket ville dog give incitament til at arbejde for en politisk overgang i Syrien, sagde viceudenrigsminister i dag amerikanske Anthony Blinken i Manama.

"The sump vil vokse og uddybe, trækker endnu længere inden for denne Rusland. Rusland vil blive betragtet teaming med Assad, Hizbollah, Iran, fremmedgørende millioner af sunnier i Syrien, regionen og faktisk i selve Rusland" Blinken bemærkede en sikkerhed konference afholdt i Manama, Bahrain.

Men som Ruslands engagement kan øge styrken, som Moskva til Assad, vil konflikten også skabe "en tvungen motiv for Rusland til at arbejde for og ikke imod, en politisk overgang" bemærkede også Blinken som Athen Press Agency rapporteret.

"Rusland kan ikke støtte et militært angreb mod enhver modstander den brutale Assad regeringen. Omkostningerne vil vokse dagligt i form af økonomiske og politiske interesser, da disse sikkerhedsspørgsmål," tilføjede han.

Samtidig på Iran, den amerikanske assisterende sekretær sagde, at USA fortsætter, efter at aftalen om det iranske atomprogram, som konkluderede Teheran med stormagter "fokus" meget præcist deres opmærksomhed på, da han beskrev dem, anstødeligt Irans handlinger i regionen, blandt hvilke også er støtte til terrorisme.

Taler på denne regionale konference om sikkerhed i Manama, er Blinken bemærkede også, at USA engagement i Mellemøsten, og er dybere end nogensinde, er det også bred og strækker sig ud over det militære aspekt, og understregede, at der ikke findes nogen militær løsning i Syrien .

I går USA har afsløret deres planer for udvikling af de første landtropper til Syrien for at bekæmpe den islamiske stat.

Endelig med hensyn til Yemen, det Blinken bemærkede, at borgerne i dette land ikke har råd til at vente længere for fred og behovet "for alle parter" til at gøre det muligt at nå den humanitære bistand til alle, der har brug for det.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου