Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Orban: Eurooppa "pettänyt", jonka "salaliitto"

Orban: Eurooppa "pettänyt", jonka "salaliitto"




Eurooppa "pettänyt" kirjoittanut salaliitto syyllistynyt voimakas rahoittajat, vasemmisto ja ei-luottamushenkilöt, väitti perjantaina Unkarin pääministeri Viktor Orban, kannattavat kovan linjan Pakolaisen kriisin.

"Eurooppa petti jos emme puolusta (korko), maanosa ei ole asia asuvien sitä", sanoi Orban aikana konferenssissa Budapestissa.

Unkarin pääministeri hyökkäsi amerikkalainen sijoittaja peräisin Unkarista George Soros, väittäen, että suunnitelmat ", joka on määritetty hyvin järjestetty rahoittajia, jotka ajattelevat yli kansallisvaltioiden ja virkamiehet, jotka eivät koskaan valittiin" voisi tulla todellisuutta.

Viktor Orban syytettiin Euroopan vasemmalta että pyrkiä heikentyminen kansallisvaltioiden eduksi kansainvälinen ulottuvuus ja kosmopolitismi.

"On vaikea kuvitella, että" voimakas Euroopan maat ovat valtava verkosto "älykkyys, joka riittävällä toiminnot" eivät olleet valmiita selviytymään päivittäin tulvan tuhansia pakolaisia ​​Euroopassa, hän sanoi.

"Ihmiset epäillä, että tämä ei ollut sattumaa", hän lisäsi.

Aiemmin pääministeri Unkarin sanoi haastattelussa valtion radioverkon että Soros tarjoaa paljon tukea aktivisteja ", jotka haluavat tukea mitään, heikentää kansallisvaltioiden."

"Kuka Euroopassa äänesti jotta nämä ihmiset saapuvat epäsäännöllisesti tuhansittain ja vaalitaan päälle" Euroopan unionin maissa, ihmetteli ominaisuudet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου