Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Blinken (ASV): Krievijas intervence Sīrijā izraisītu Maskavu strupceļā

Blinken (ASV): Krievijas intervence Sīrijā izraisītu Maskavu strupceļā




Maskavas iejaukšanās Sīrijas konfliktā būs nejauši izraisīs novest Krieviju, lai apturētu, tomēr, kas dotu stimulu strādāt par politisku pāreju Sīrijā, sacīja ārlietu ministra vietnieks šodien ASV Anthony Blinken Manama.

"Purvs augs un padziļināt, velkot vēl šajā Krieviju. Krievija, tiks uzskatīts teaming ar Assad, Hezbollah, Irāna, atsavinot miljoniem sunnīti Sīrija, reģionā un pat pašā Krievijā" Blinken atzīmēja drošības konferencē, kas notika Manama, Bahreina.

Bet, tā kā Krievijas iesaistīšanās var palielināt izturību, kas Maskavā Assad, konflikts radīs arī "piespiedu motīvs Krievijai strādāt, nevis pret, politiska pāreja" arī atzīmēja Blinken kā Atēnu Preses aģentūra ziņoja.

"Krievija nevar atbalstīt militāru uzbrukumu pret jebkuru iebildumu brutālo Asada valdību. Izmaksas pieaugs katru dienu ziņā ekonomiskajām un politiskajām interesēm, jo ​​šiem drošības jautājumiem," viņš piebilda.

Tajā pašā laikā uz Irānu, amerikāņu sekretāra palīgs teica, ka ASV turpinās pēc vienošanās par Irānas kodolprogrammu, kas noslēgts Teherāna ar lielvalstīm "Focus" ļoti precīzi viņu uzmanību uz, kā viņš tos aprakstīts, nosodāma Irānas darbības reģionā, kuru vidū ir arī atbalsts terorismam.

Uzstājoties šajā reģionālajā konferencē par drošību Manama, tad Blinken arī norādīja, ka ASV apņemšanos Tuvajos Austrumos, un ir dziļāka nekā jebkad, tas ir arī plaša un sniedzas tālāk par militāro aspektu, un uzsvēra, ka nav militāra risinājuma Sīrijā .

Vakar ASV atklāja savus plānus attīstībai pirmo zemes karaspēku uz Sīriju, lai cīnītos pret islāma valsti.

Visbeidzot, attiecībā uz Jemenu, tad Blinken atzīmēja, ka iedzīvotāji šajā valstī nevar atļauties gaidīt ilgāk par mieru un nepieciešamību ", lai visas iesaistītās puses", lai tā varētu sasniegt humāno palīdzību visiem, kam tā nepieciešama.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου